Idag har jag hunnit med att vara mest inne…

sömn; ok.

Vila
Kroppen ville ha en innedag idag även om jag egentligen ville vara ute i naturen hela dagen.

Apotek
Gjorde ett besök in till staden för att hämta ut lite medikamenter på ett apotek.

Promenad
Hustrun och jag gjorde en gemensam promenad runt det vi kallar fårhagen, här på Onsjö.

Vi såg två kärrhökar varav den ene ryttlade.

ComHem
Ringde deras kundtjänst och försökte förhandla mig till bättre villkor. Givetvis blev jag förbannad. Mitt uppi min stigande ilska så kläcker kundsupportmänniskan ur sig att denne inte kan göra mycket åt de lokala förhållandena i Sverige (Jag menade att han kunde ta reda på vad den ComHem-försäljaren hette som gjorde ett hembesök, igår) för han satt i Spanien och jobbade.

Då slog det nog slint i mitt psyke för jag hävde ur mig att det var för mig som kund totalt ointressant vart han satt och oavsett var han sitter så ska företaget ComHem kunna sköta sitt företag som om han satt i Sverige. "Ingen ide att jag fortsätter prata med dig!", sa jag och lade på.

Den där hembesökande ComHem-försäljaren menade att jag nog skulle kunna få lite mer fart för pengarna – de hade de andra hon varit i kontakt med som betalade samma summa som jag. Det sket sig ju totalt för 'spanjoren' var helt oförstående…

Den Spanska kundsupporten menade att det var de individuella avtalen som styrde.

Förstår inte att 'min' individ ska ha 'fel' åt det negativa hållet?

Bildfixande
Har fixat med ormbilder från 17 och 19 april:
Snok 1 (17 april):
[Bild: Vanlig snok (Natrix natrix)]

Snok 2 (17 april):
[Bild: Vanlig snok (Natrix natrix)]

Snok 3 (17 april):
[Bild: Vanlig snok (Natrix natrix)]

Filmsnutt på snok 3 när den ringlar mot mig och nästan in under ena benet:
(36 sek, 15,5MB)
[Bild: Vanlig snok (Natrix natrix)]
Du kan behöva 'starta om' när filmen väl blivit s.k. nedladdad.

Snok 4 (19 april):
[Bild: Vanlig snok (Natrix natrix)]

Snok 5 (19 april):
[Bild: Vanlig snok (Natrix natrix)]

Holken
Det verkar som att det kan vara gäster på 'G'? Så här ser det ut idag:
[Bild: Västra holken]
 

Geocaching
Idag fick jag min 4:e goecache (GPSgömma) publicerad (godkänd). Den är av sorten s.k.  Letterbox Hybrid och jag kallar den för: Karls grav ras och det finns mer info om den här: GC2T6GP.

Hälsoläget:
Mest trött annars OK..
[01-05-025-025]

4 svar på ”Idag har jag hunnit med att vara mest inne…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.