Bra början – nu regnar det…

Sömn: ok. Lade mig tidigt – trött i kroppen.

Meditation
QiGong på balkongen.

Uppdrag
Har av hustrun fått uppdraget att fixa jordgubbar. Fixat

Geocaching
Hade siktat in mig på tre hyfsat enkla. Orkade bara med två.

Reseplanering
Har gått och lite våndats över att jag kanske valt ett boende som ligger lite väl långt bort från 'alla andra'. Men, så kom jag på huvudorsaken och anledningen till att jag åker till Teneriffa överhuvudtaget; Jag upptäckte ju i Turkiet hur min kropp reagerade positivt där och efter en kortare vistelse på Gran Canaria upplevde jag samma sak (trivdes dock inte med den militära närvaron) så jag ville testa Teneriffa.
Det primära är att det finns möjlighet till avslappande promenad med få backar och gärna naturnära. Och det infrias.
Möjlighet till dagliga havsbad; 100m till vattnet och det finns trappor ned.
Strand ligger ca 750m bort (Las Galletas)
Hyfsat nära till daglivarubutik infrias också (100m), en större ca 700m bort.
Restaurang: ca 250m.
Biluthyrning; i kvarteret bredvid.
Busshållplatsen ligger dock lite mer än en kilometer bort.

Nu har hustrun också bokat sin nedresa.

Farsan
"Knallar å går.". Vi pratade lite resor. Sonen är ju i USA och så pratade vi lite om min kommande resa till Teneriffa. Mor & Far var ju med i ett Trolhättegäng som kallade sig Teneriffagänget. Enligt far höll de till i Playa de las Américás.

Hälsoläget:
Seg och värkig, trött.
[03-06-045-045]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *