Är detta Svensk sommar? 14 grader varmt på vår 58:e breddgrad.

sömn;  ok, bara lite svettig. 

Bilen
Var iväg på morgonen och tankade bilen. Skulle gjort det igår när jag kom tillbaka från GPSgömmeletandet men jag hade inget lämpligt tankkort med mig…

Besök
Nu har vi fått lånat en hopfällbar rullstolsramp, i två delar. Planen är ju att vi ska ta med oss far till ett hus vid Prästekleva vid Hunneberg och fira midsommar. Om det blir väder. Han är ju numer än mer rullstolsberoende.

Farsan
Ringde han och bad han avbeställa midsommarlunchen, den fixar vi.

Uppdrag
Idag ska jag köra kompisen M till JVST. Ett hedersuppdrag som inte får missas. Därför har hustrun satt upp lappar lite här och var…
Jag klarade det uppdraget.

Holken
Eftersom jag sovit ena halvan av dagen och skött lite uppdrag på resten så har jag inte ägnat holken så mycket uppmärksamhet. Nu när jag kikar till fågeln så ligger hon där.

Geocaching
Fångade två idag. Men de krävde både cykling och vandring. Kan efter det konstatera att den typen av GPSgömmor nog bör förblir, av mig, ohittade. Om det inte sker en dramatisk förbättring i den här kroppen. Eller möjligtvis införskaffande av en moppe (terränggående, hehe…).
Skrämde slag på en liten kokalv. Två tranor upptäckte mig i tid så de blev väl egentligen inte rädda.

Hälsoläget:
Trött, segt och värkigt. Annars mår jag bra.
[02-08-025-065]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *