Blöt dag

sömn;  ok, bara lite svettig. 

Holken
Jag är dålig på att kolla men jag tror att hon fortfarande ruvar.

Geocaching
Var ute idag och fångade några – mellan regnskurarna…

Handla
Hustrun och jag var till matvarubutik, i Vänersborg. När vi var nästan klara går strömmen…
Först kolsvart, sedan tänds nödbelysningen.
I skenet av scannern och min lilla ficklampa letade vi vidare, i väntan på att strömmen skulle komma tillbaka.
Den dröjde. Folk började ge upp. Personalen informerade om att deras nödgenerator kunde hålla igång en kassa och bankkommunikation i 30 minuter sedan var det slut. Då hade det gått ca 15-20 min. Vi fick också veta att det var OK att lämna varuvagnen med varor och åka hem, om vi ville det. Vi valde att vänta och ställde oss i den enda fungerande kassakön. Vår skanner 'dog'. De som stod bakom och framför hade också skanners, deras hade fortvarande liv och när så strömmen till slut kom tillbaka så började deras fungera. Inte vår.
Senare än tänkt, kom vi ur butiken och mitt i snurret så glömde vi rabattkupongerna…

Av en kund samt av personalen fick vi veta att när de ringde till Vattenfall och frågade om när de beräknade att strömmen skulle kunna vara tillbaka så blev svaret att det var inget strömavbrott i Vänersborg – känn på den!

Hälsoläget:
I stort sett ok men hö armbåge bekymrar mig nu jag får bara sämre och sämre rörlighet iden. Bäst att kontakta sjukgymnast efter midsommarhelgen.
[02-08-025-035]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *