Mest ute.

sömn; ok.

Bilen
Idag bestämde hustrun att det skulle börjas med biltvätt. Vi åkte därför till OKQ8 och hyrde tvätthall. Jag skötte vattenspolandet och hustrun tvättandet.

Så långt allt väl. Hemma, fick hustrun för sig att vi skulle köra fram bilen för att torka den inuti. Lät ju lugnt och fint. Medan hon gjorde det så fick jag en idé, eftersom jag nu skött mig och låg på plus. Varför inte sätta dit den nya navkapseln på höger framdäck?

En normal karl hade väl dunkat dit den där på 5 sek. Mig tog det 10 minuter. Hur jag än tryckte och dunkade så hoppade den loss. Enveten, och dum i huvudet, så satte jag mig ned, Pressade knät mot ena sidan av fälgen och höll fast den andra sidan med vänsternäven sedan klappade jag till navkapseln med högerhanden.

Den åkte på plats! Och min rygg åkte åt fel håll – det gjorde ont. In och medicinera och sedan sängen.

Geocache
Jag har installerat (placerat) ytterligare en plastlåda, en s.k. geocache, på svenska: GPSgömma, eller av en del kallad; skattgömma. Det resulterade i en liten promenad – bara det!
Jag har gömt den inom den mark som min mor växte upp på, efter det att hon flyttat från Uddevalla. Pappan Albin var i det militära och fick sparken därifrån – orsaken känner jag inte till. Han och mormor Valborg, min mor och hennes två bröder hamnade inom dåvarande Baronens marker, i Vänersborg, på gränsen till Trollhättan. Platsen kallades Sandbäck. Idag finns där endast en jordkällare kvar som fortfarande står upp. Ladan, torpet / huset och dasset / svinstian är det bara grunderna kvar av.
Här slet min morfar Albin och mormor Valborg med att sköta jordbruk åt både Baron och sig själva – statartillvaro.
Därför har jag kallat GPSgömman: Labourers_land. Labourers ska vara den engelska motsvarigheten till statare.
Gömmans 'hemsida': Labourers_land.
I skrivande stund har den inte blivit 'reviewed' och / eller publicerad.

Farsan
Ringde och hade lite deklarationsproblem. Efter lite vägledning blev han inloggad på skatteverket.se och fick sin deklaration deklarerad. Därefter betalade han restskatten.

Hälsoläget:
En del idiotiska övergrepp på min kropp idag – annars OK.
[03-04-005-005]

3 svar på ”Mest ute.

  1. När knoppen är dum får kroppen lida!
    Tänk att man aldrig lär sig….de dagar man är på plus vill man så mycket och så kommer man till en ’liten’ grej och Poff så är man på ruta ett igen 🙁

    Hoppas det inte blev alltför illa i din rygg nu och att medikamenterna + vilan hjälpte.

    Många kramar/ Charlotte

    Ps, Har inte glömt dig, orken har bara inte riktigt infunnit sig för att skriva kommentarer Ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *