Dagen som försvann – i sängen

Sömn: ok. varmt allt som gick att ha öppet var det.

Tova, Sixten, Daniel och Katrin är här idag också. I morgon åker de hem.

Meditation
QiGong på balkongen.

Sjukgymnastik
Sköter mina övningar. Till en 1/3.

Besök
Hustrun syster med familj kom på besök.

Vila
Vet inte riktigt vad som hänt i min kropp idag men jag har varit vaken för att ära frukost och lite socila när besökarna kom och så väckte mig hustrun vid sjutiden för att jag skulle kunna komma upp och vara uppe för att sedan kunna lägga mig igen.

Hälsoläget:
Värk i bägge armarnas tricepsmuskler? Tröttheten kan bero på lite för mycket aktivitet under gårdagen och något felätande under denna dagen.
[02-02-045-005]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *