Nästan helt slut…

sömn; OK.

Härjat
Idag har jag härjat. Jag har städat och jag är därmed helt slut.

Besök
Brodern med brorsbarn var här på besök. Det bidde mest tekniska diskussioner.

Farsan
Funderade länge på om jag skulle ställa in besöket till far men jag åkte i alla fall. Hem till hanses och fixade lite med räkningar först och sedan till Tallbacken. Han verkar må bra. Vi gick igenom ekonomin. Stannade inte så länge.

Försökte prata med sjuksköterskorna om pappas beviljade inneELrullsol.
1. De är som frågetecken var gång jag frågar.
2. De gör en notering om det (som näste tydligen aldrig hittar eller läser)
3. De kommer fram till att han varit där allt för kort tid för att de ska kunna ha någon åsikt över huvudet taget. Samt att det är sjukgymnaster / arbetsterapeuter som bestämmer om dyligt och de träffar en sådan som jag aldrig eftersom besökstiden ligger mellan 14-19.

En annan sak. Varför måste anhörigparkeringen ligga längst bort? Personalen parkerar sina bilar på platser som ligger närmre. Varför då? De kan ju röra obehindrat på sig och så står ju bilen där hela dagen. Jag däremot som är åtminstone halvt handikappad ska gå, med käpp och minst en påse med saker som personalen tycker att far ska ha.

De har 2 st 15min-parkeringar, helt nära. De är givevis konstant upptagna och skulle de nu vara en ledig så skulle jag bara hinna gå in till pappa, vinka, och sedan gå igen. Numer är jag inte känd för min snabbhet (vilket jag aldrig varit).

Hälsoläget:
Väldigt trött, värkig och seg dag men det är ju förvärvat.
[03-04-025-035]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *