Skönjer jag ett lite ljus – där borta?

Farsan
De ringde från fars hemtjänst och undrade om jag kunde följa med far till hans VC i morgon.
Nej, måste jag svara då och lite frågande undrar jag om det inte är så att det finns ett beslut på att far ska få ledsagning av hemtjänsten (hemvården) vid dylika besök?
Fick då veta att det beslutet endast gällde planerade besök?

Så nu har jag skrivit till aktuell biståndshandläggare att ledsagning till vårdcentral eller vilket hälsobesök det nu må vara så kan jag inte fixa det. Varken planerade, oplanerade eller akuta.
Det är ju så att det faktiskt är de oplanerade och akuta jag definitivt inte kan fixa. Om det nu tvunget ska prioriteras.

När de ringer kan jag ligga orörlig i sängen, t.ex.

Idag låg jag i badkaret, när de ringde, för att på det viset se om jag kunde få lite mer smärtlindring i mina leder och muskler – jag kan ju inte gå på opium hela tiden.

De har ringt förut och då har det visat sig att de tolkat beslutet lite si-så-där…

Geocaching-promenad
Varmt bad och mängder med timmars vila och sömn samt hyfsat sunda måltider har kanske gett resultat.
Idag spädde jag på med lite motion. Det fanns en GPSgömma ca 1,5km norrut, fågelvägen. En s.k. mysteryGPSgömma som jag löst och nu hade koordinater för.
Det var en mycket kylande motvind men jag hade klätt mig väl (ordentligt garderad med klädsel som enligt uppgift ska klara -30°C). Det var först när jag var tvungen att ta av vantarna som det blev problem. Men jag använde ögonen (och erfarenhet) så mycket jag kunde, först och främst. Och det var ögonen som först hittade gömman :me:

Hälsoläget:
Leder, muskler och annan skit håller en vid liv…, typ.
[02-06-035-025]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *