Idag blev det aktivitet

Geocaching
Hade ärende till Torp i Uddevalla så jag passade på att ta några GPSgömmor som irriterat mig. Typ; inte hittat dem eller de har varit 'onåbara' eller att jag inte haft 'rätt' utrustning med mig.

Satsade också på 5 'nya'. Vid 4 av dem parkerade jag bilen så att jag skulle få mig en ordentlig promenad – i mina mått mätt – i den våraktiga februarisolen.

Det var två som hade gäckat mig ett tag – de är nu fångade. Den ena blev 'tillgänglig' och den andre fixades med en lagom stor magnet.

(efter Torpbesöket)
Nya nr ett hittades lätt. Nr 2 hade jag lite mer problem med. Nr 3 hittade jag lätt. 4 & 5 fick jag ge upp på. Dels orkade jag inte och dels så hittade jag dem inte inom rimlig tid.

Torp
Investerade i en luftfuktare; Rubicson 40443. Hoppas den kan fixa till vår torra inneluft något och i förlängningen – i de bästa av världar – förbättra luftmiljön så att mina eksem kanske försvinner.

Just nu står den lite snett bakom mig på vänster sida, på golvet. I mitt 'lekrum'. Jag märker en skillnad: Det blir kallar på den sidan…
Apparaten mäter luftfuktigheten till ca 25% – Målet är 50%. Den har som mest varit uppe i 27%. Min luftfuktighetsmätare som sitter ca 150 cm upp visar på 39%. Och ute är det 80%.
Temperaturen i mitt rum är ca 24 grader C.

Kollade också i ett par teknikbutiker efter laddare till fars mobiltelefon; emporia seniofon. Fann inget som passade. Att det ska vara så attans besvärligt?

Farsan
Gjorde en snabbis och hjälpte han med att fylla i en inkomstförfråga som jag sedan personligen levererade till hemvårdcentralens kanslist – så att far får rätt avgift. Den han fick var typ 212% för hög…

mer Geocaching
Stannade till vid industriområdet Stallbacka och tog en GPSgömma som gäckat mig länge. Nu hade Stallbackaån ett bärande islager så nu är det irritationsmomentet borta också.

Skosnöre
Köpte skosnöre i Söndags. Gissa om de försvann någonstans efter kassorna vid ICAmaxi?
Idag gjorde jag ett nytt försök. Nu har jag dem här hemma på köksbordet. Ska se om de också försvinner?

Kattmat
Tog vägen över Vargön och köpte kattens specialfoder i veterinärkliniken.

Hälsoläget:
Med tanke på dagens höga aktivitet så är läget helt OK :me:
[02-06-015-035]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *