Trött men händelserik dag

sömn;  djup, tog en Tryptizol igår.

Vårdcentralen
Dagens första händelse var att besöka vårdcentralen och få optimal kräm för mitt svampinfekterade eksem. Det fick jag. Vad det var för fel på min armbåge fick jag inte veta. Det skulle jag diskutera med min ordinarie doktor.

Apoteket
Åkte genast och hämtade ut två 30g tuber av den kräm som hjälper bäst (Previsone® 1mg/g + 10mg/g).

Bergagården
Dagens nästa händelse var att hämta far och så körde vi upp till Bergagården på Hunneberg. Vi åt mat i Spiskupan, ja, matstället heter så. Jättegott!

Jag gick sedan ut och kontrollerade en närliggande GPSgömma. Jag tänkte visa far hur det går till. Jag hittade den lätt. I beskrivningarna stod det att den skulle vara besvärlig.

Paket
Ett brev fanns i postlådan om att ett paket hade kommit. Det var det beställda bilfästet och strömförsörjningen till min Magellan eXplorist GC.

Geocaching
Vart ju bara tvungen att testa GC-utrustningen i bilen direkt. Kändes helt ok att ha den sittandes, till vä vid framrutans nederkant.
Lite förstudier krävs eftersom denna GPS endast visar fågelvägen och att köra bil på det viset är liksom inte brukligt. 4st gömmor letades upp 'via' bilen.

Hälsoläget:
Lite haltande och armbågen vill sig inte riktigt men annars OK. Har tagit Nobligan idag så då får det bli en Tryptizol inför sänggåendet.
[01-08-025-025]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *