InneMåndag

sömn ua

Data-Wiki
Pysslat lite mer, med den.

Data-GIMP
Lärt mig hur man gör enkla animerade GIF-bildfiler.

Data-WikiMedia Commons
Har också lärt mig hur man lägger in bilder på WikiMedia-Commons. Och hur man får bilderna att hamna i den eller de kategorier som finns och inte finns. Vi får se om jag får på ’tafsen’. Sådana där ’stora’ Wiki-projekt brukar inte gilla att man skapar egna kategorier.
Men jag hoppas att jag följt ’Common Sense’.
Om jag förstått det hela rätt så är WikiMedia Commons endast till för andra Wiki-projekt. Och GNYu har ju ett…
Visserligen inte officiellt ännu. Jag vill lära mig mer först. Dels så att jag kan göra några enkla manualer och dels kunna vägleda när det gäller frågor. Och håller man på ett tag så upptäcker man var bristerna är och oftast hittar jag någon lösning på dem.

Försäkringskassan
Nu fick jag mejl från Försäkringskassan centralt igen.
Detta mejl: [Visa mer…]

Upprinnelsen till ovanstående mejl kan läsas om på: Lite trött Onsdag 1/10-08.

Och det jag egentligen vill ha svar på: ”Kan jag sluta oroa mig?” Känns inte som att jag har det svaret.

Hälsoläget
Morgonen: Rätt så ok. Var lite trött. Kom upp sent. Men om jag inte mins fel så var jag nog uppe rätt så sent.
Under dagen: Småvärker, väser (tinnitus) i huvudet. Annars ganska OK.
Kvällen: Samma som ’Under dagen’.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *