InneSöndag, nästan.

sömn ua.

Morgonen
Roade mig med att besvara en enkät som vår lokalmorgonblaska vill att vi läsare ska svara på.

Enkäten är på, 231 ställningstaganden. Beror väl lite på hur man räknar. Men ni kan göra er egen bedömning, ni som är nyfikna. Enkäten finns som PDF-fil: TTELAs (pdf)Enkät 2008.

Det som jag tycker är kanske det mest anmärkningsvärda är att det inte fanns någon ”Övriga synpunkter” eller dylikt.

Det betyder ju att tidningen, i princip, får de svar de vill ha. Eller i alla fall svar på ’problem’ som de ändå tänkt åtgärda. Och nu får de då kanske veta ’hur mycket’ de måste ändra.

Sedan tror jag att mängden ställningstaganden får folk att skita i att svara på enkäten.

Data-Wiki
Fixat lite med ’min’ Wiki.

Varmvattenjympa
Något blev fel – i starten? Jag glömde sätta på bastun. Det är allvarligt. Jag trodde inte att det var möjligt. För en sådan Nisse som jag är. En bastunisse.

Annars var det helt OK. Chefen (ledaren) har varit i Malmö och blivit diplomerad. Inom Friskis&Svettis betyder det att du dels får ett intyg på att du är kvalificerad, i en rad moment. Och dels att det är en kvalitetssäkring som gör att våra motionärer kan känna sig trygga i att de rörelser som ledaren fått för sig att vi i vattnet ska göra är funktionella.

Hälsoläget
Morgonen: Bara lite stelt. Rätt så OK alltså.
Under dagen: Inget att klaga på. Eller jo, det värker besvärande i armarna på lillfingersidan och så har jag problem med känseln i lillfingrarna och i höger tumme.
Kvällen: Blev sen med medicineringen så just nu (20:50) är det inget vidare men det bör ha rättat till sig inom någon halvtimma.

2 svar på ”InneSöndag, nästan.

  1. Hej Nisse

    Varför kan jag inte klicka mej till din blogg från GNYus hemsida mera? Har inte fungerat på länge så jag trodde du gett upp skrivandet helt och hållet innan jag provade att klicka mej hit från Masses blogg.

    Många kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *