Trött solig och rolig Måndag

Sömn, något orolig.

Städa undan lite
Hustrun gjorde grovjobbet i går kväll. Idag återstår lite på toaletterna. Det har jag lovat ta hand om. Dottern och sambon kommer på besök idag.

Ärlighet
Jag är mycket för ärlighet. Eftersom jag är stark anhängare av naivismen så tror jag på att ärlighet varar längst och att i normalfallet har alla människor en inneboende godhet.

Idag kanske min ärlighet leder till en ekonomisk utgift? De här orden, texten, denna blogg med tillbehör är ettor och nollor på en s.k. server som s.k. driftas av oderland.

Idag har jag upplyst dem om att jag inte har betalt något för deras tjänster, än. Visserligen var de första 90 dagarna gratis. men därefter borde det ha kommit en räkning.

Och jag min ärliga ##### hur nu upplyst dem om att jag inte fått någon räkning…

GoodWill och BadWill
Jag har beställt en fotoskanner av ett företag som har sitt geografiska säte vid Väne-Åsaka.
[Visa mer…]

Skanner
För Gamla fotografier, dia och 35mm film. Jag har ju beställt en Epson V350 av ökenföretaget beskrivet här ovan. [Visa mer…]

Hälsoläget
Morgonen: Det verkar som om helgen börjar ta ut sin rätt, kanske. Jobbig värk i armarna, främst. Sedan har musklerna levt sitt eget liv, nästan hela natten. Har inte kunnat sova på någon sida, då är det rena jerkan.

Mitt på dagen: Sov mest.

Kvällen: Känner av värk mitt i ryggen, just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *