Trött, trött Tisdag

Sömn OK med hjälp av 10mg Stesolid.

Besök
Vi har fint besök här. Dottern med sambo är här och hälsar på. De kom i går, sen eftermiddag.

Vi åkte upp till M&P’s hus och hälsade på. Dels för att se hur nybygget fortskrider men också för att P och dottern skulle få träffa varandra.

Bildfixande
Idag har jag publicerat en bild från 2/8-08. Och redigerat inlägget FestLördag från 2/8-08.

Novisen (restaurangskola)
Inte fick vi förrätt, huvudrätt och efterrätt. Den här gången. Det var ’bara’ två huvudrätter att välja mellan och sallad till. Och så var det kaffe och liten bakelse till. Allt smakade mycket bra.

Tandläkaren
Det är alltid med vånda jag går till tandläkaren. Vad ska han hitta som jag inte har en aning om att jag har? Är väl det som gnager mest.

Vad hittade han?: Lite tandsten och torra slemhinnor. Helt normalt, i mitt fall alltså. De torra slemhinnorna kan förklaras med läkemedlet Saroten samt pulvret Inolaxol. Dricker jag inte en massa vatten så blir jag uttorkad.

Tandläkaren hade också en ringblixt (Sunpak auto DX 12R) liggandes som han inte använde. Den är visserligen för Canon EOS-serien. Och blixtskon bassar ju givetvis inte alls.

Ska se om det går att få fatt på en adapter.

Djur & Hem
Hustrun hittade en kruka full med sådana där små svarta flygfän. Vi vill gärna kalla dem för ’blomflugor’. Vilket är helt fel. Det är myggor. Så det som kan godkännas, i så fall, vore ’blommyggor’.
[Bild: Sorgmygga (Sciara thomae Scaridae)]

Hälsoläget
Morgonen: Seg, stel, lite värk. Väser som f-n i huvudet.

Under dagen: Trött, väldigt trött.

Kvällen: Blev akut trött strax efter jag kom hem från tandläkaren. Gick inte att vara vaken. var borta till ca 18:30. Vaknade med mycket besvärande värk i nacke och armar. Säker tandläkarens fel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *