MåBraSöndag

Sömn, helt OK. Tog hjälp av 10mg Stesolid.

Bloggfel
Ni som med fanatiskt intresse följer min ’tekniska’ diskussion om bloggutveckling, programmering etc kan ju fortsätta med det:
[Visa mer…]

Djur & Natur
Solen skiner, det lockar. Jag tar å drar ut till Onsjökärret, med kameran. Det kan ju finnas någon sen orm kvar?

Hittade inte en enda. Antingen ville de inte visa sig eller så har de redan börjat dra sig till sina övervintringsplatser. Det kan ju också vara så att jag var ut en väldigt begränsad tid.

Jag hittade en fluga och två spindlar. Flugan blev det inga bra bilder på.
Spindlar
[Bild: Kvadratspindel (Arenus quadratus Araneidae)]

Utanförskap
Har gått å klurat på det där ett tag. Jag har ju hört det där begreppet förut, genom åren. Inom socialtjänsten, psykiatrin, skolan och så har politiker pratat om det.
(Varning! En massa ord.) [Visa mer…]

Besök
Sonen kom och hälsade på och mat fick han också. Håll ögonen på ’ars-spes’. Det kan bli något. Mer yppar jag inte.

Varmvattenjympan
Märkligt, men det gick jättebra. Tänkte att det nog går åt pipan i och med att jag överansträngde mig igår. Det värkte till som f-n i vänster ben men jag valde att strunta i det och bara göra just den rörelsen lite försiktigare och då släppte det. Bara å tacka å ta emot.

Hälsoläget
Just nu tjuter det som f-n i huvudet men jag är mycket nöjd med dagen som helhet. Har bara behövt vila en gång. Känns bra.

2 svar på ”MåBraSöndag

 1. Detta skulle stått som ledare i alla tidningar! Jag kom fram till att jag tillhör migskap och då menar jag jag får tro på mig själv och göra saker därefter och hoppas kroppen håller på kuppen!
  Kolla in vad Johan Staël von Holstein (rätt löjligt att bli adopterad in i adeln och va uppblåst och tro sig va mer än andra, och då inget ont sagt om adoptioner kan bli hur bra som helst) anser om oss i utanförskapet! Läs denna länk: http://www.metro.se/se/article/2007/08/24/14/5436-45/index.xml Hade han suttit i hög position inom F.K hade vi fått skura hans trappa i Saltsjöbaden!

  • Läste lite om ’von Holstein’. Det jag tycket var roligast var nog att han menat att han minsann varit fattig…, och därmed vet hur det är att vara det, stackarn.

   Dessa brats-pojkar och flickor är ju sådana som vi får dras med och det är bra att de uttalar sig i det offentliga rummet så folk får tillgång till dumheterna.

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *