Trött Tisdag

Besvärsläget
Just nu (19:34) ’skit’. Trött i både huvud och kropp. Sloknade ca 17.00 Gick helt enkelt inte att vara vaken.

Tjuter (och värker?) i huvudet. Bränner och svider i skinnet vid höger tumme. Dov molande värk i bröstryggen, nacken och överarmarna samt ländryggen.

Och vad kan detta bero på? [Visa mer…]

Djur – Kräldjur – ormar
Hittade fyra snokar (fick dem på bild alla fyra) och tittade en stund på en skogsödlas som kilade omkring. Hittade den helsvarta stora snokhonan. Först låg hon och solade med en ljusgrå fullvuxen hanne ett par meter bort. Filmade det där. Väntade på att det skulle ’hända något’. Det gjorde det inte…

Synd att jag ännu inte lärt mig / fått kläm på hur jag får det ur DV-kameran och konverterat till ett format som skulle kunna visas här på bloggen, på något finurligt vis.

Tog ytterligare lite film på samma svarta snokhona när hon sökte av ett område efter något ätbart, kanske?

Friskis&Svettis VBG – ny lokal
Först skulle det bli nya lokaler tillsammans med friskolan Frida här i Vänersborg. Men så backade kommunen ur som garant. Det var något med momsen som inte var bra. Hur gör de med gymnastikföreningen? Nåja.

Och så lägger de 200 miljoner på ny bandyhall?

Nu ska det bli F&S-lokal i det vi kommer att kalla ’Tändsticksfabriken’. Kanske klokast att inte ha med kommunen att göra…

Under min tid som ordförande var vi nära att få de där lokalerna. Vi var där och provjympade och precis när vi skulle till att skriva på papper så köptes fastigheten av en Norsk intressent, som hade andra planer…

Nu är vi där igen och papperen verkar klara och påskriva. Verksamheten ska dra igång till höstterminstarten (då får det allt jobbas på som attan).

När jag var till kansliet i mitt rättfärdigande ärende så fick jag titta på ritningarna och höra lite andra beskrivningar. Det föranledde att jag skrev ett antal synpunkter och förslag till ansvariga inblandade:
[Visa mer…]

Data – Programmering – Linux ubuntu gambas
Fortfarande ingen lösning på hur jag ska få EXIF data smidigt in i ett object eller en array.

2 svar på ”Trött Tisdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *