Fredag – varm – lite småslö.

Besvärsläget
Lite trött annars mår själva kroppen bättre idag. Tänker ligga lågt idag. Den största ansträngningen blir att ta sig till den Taktila Massagen och hem igen, fixa lite mat, åka till jobbet och lämna nytt medicinskt underlag. Förlängd sjukskrivningsperiod.

Annars spänner det i nacken. Tjuter i huvudet och rycker lite här och var i olika muskeldelar.

Fick meddelande om att det blir s.k. avstämningsmöte med Försäkringskassan den 3 juni 08 kl 08:15 hos min vårdcentralsdoktor. Då får jag träffa min nya FK-handläggare. Om det kommer någon från jobbet återstår att se…

Historia
(Återigen; Tack Mia!)
Blondinen går in i tygaffären och säger:
– Jag vill ha gardiner till min dator.

Affärsbiträdet:

– Man har inte gardiner på datorer.

Blondinen ”himlandes med ögonen”:
– But helloooooooooooooo, jag har windows!!

Jobbet
Var och hälsade på min arbetskamrater. Kramade Monica Åberg som går i pension idag. Pratade lite med några fler. Lämnade det Medicinska Underlaget till en handläggare – som sedan kopierar upp det och ser till att det kommer till alla det ska komma till.

Den till FK får jag sköta själv.

Djur-Ormar
Bestämde mig för att göra ett besök ut till Onsjökärret och ormarna, i alla fall. Hittade tre st. Har inte studerat bilderna i detalj ännu men jag tror att det är tre bekantingar som intagit sina ’revir’. Honorna har sina favoritplatser där de ligger och vänta på att hannarna ska komma.

När sedan parningsperioden är över, kan en del honor flytta på sig och hålla till lite närmare maten så att säga.

Det bidde inga parningsbilder idag heller :meSad:

Data – Linux ubuntu gamba
Jag har fått till ett av mina små hjälpprogram . Ett som underlättar när jag vill lägga till funktionen ’[Läs mer…] / [Dölj text]’ red (080922): ’[Visa mer…] / ’[Dölj]’. Allt fungerar utom att jag får inte till det med att skapa en körbar fil. En fristående körbar fil. Att dylik kunskap ska vara så gömd? Lite märkligt?

Märker också att tonen på många forum är rätt så tyken. Det finns många besserwisser. Så svar man får är typ: ’löjla dig inte med gamba, kör phyton i stället.” Det är ju inte de svar man villa . Ett typiskt svar från en okunnig person å andra sidan. I alla fa?l om Gamba.

Data – teknik
Nu ska jag åka och hämta en router som ComHem skickat. Jag har inte ens beställde den…
… missade tiden. Paketutlämningen stängde 19:00 – snopet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *