Handlande Lördag

Teknik
Texten börjar på ngn.blogga.nu

Öhh… Hej! Ja detta är alltså fortsättning på blogginlägget på bloggen: ngn.blogga.nu. Så ni som inte läst början…, får ju göra det då, där. Och anledningen till detta är att jag inte litar på företaget som driver de apparater som den här bloggen lever sitt liv på och då känns det som att jag inte riktigt vågar lita på det. Och, så därför… följer fortsättning på ngn.blogga.nu

Tillbaka från ngn.blogga.nu? Inte? Ja då har ni missat stycket här ovan, där det är tre punkter ’…’. Nu kanske ni undrar, Va f-n? Håller idioten på med? Det är inte jag, som är idioten. Det är internets fel. Ja, eller det nöt som hackat dessa s.k. servers som just den här bloggen finns på. Inte den andra. Den på ngn.blogga.nu, den har inte blivit hackat, tror jag? Så tillbaka till ngn.blogga.nu

Promenad
…Idag fick faktiskt hustrun ut mig på en morgonpromenad, före frukost. Även det är en liten tanke eller åtgärd i mitt ’nya’ liv. Börja dagen med en promenad – ’grunda’ dagen.
Jag ska också återuppta en aktivitet som jag höll på med för några år sedan QiGong. Det är också en aktivitet som skapar en trygg början på dagen. Vi får se bara det går lugnt till väga.
Så av den anledningen fortsätter mitt orerande om vår lilla resa till:
IKEA, på ngn.blogga.nu

Coop Forum
…(vad var det egentligen för fel på OBS?), nåja. Vi hade tänkt vila ut efter IKEA-besöket (som ni kan läsa om på ngn.blogga.nu) med en fika på Coop Forum, Bäckebol. Då var det stängt! Uppgivenheten kom farande med ett smack i huvudet på mig. ”Vi gick förbi en kiosk. Jag köper dricka och en godisbit där. Jag måste vila mig och ta mina mediciner.” Sa jag i bestämd ton och vände om mot kiosken vid ingången.
Far hängde på. Greppade en liten cola-dryck och en godisbit. Far fick en slags energidryck för de hade inget annat i ’små’ förpackningar. Och så köpte han lite godis. Jag skulle betala – plånboken ligger i bilen. H-e! Lugnt och fint – pappa fick betala. Se! Allt löser sig.
Far och jag ockuperade en bänk, vid ingången, där vi intog vårt fika. Fortsättning på ngn.blogga.nu

Med hopp om att den här bloggen ska få leva ett lugnt liv, vis ses…


Andra Bloggar om: , , ,


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *