Krånglig Torsdag

Teknik
Det har inte gått att komma åt den här bloggen, har jag noterat och några till. Ringde supporten. För ’allt’ var liksom nere. De (Proinet Support / O. & K. Webhotel in Sweden AB) har haft ett ’intrång’. Och av den anledningen valt att stänga ned allt så att information inte ska kunna ’stjälas’ eller förvanskas. De tar säkerhetskopior på allt och gör troligtvis en virussökning på rubbet och försöker väl täppa till ’hålet’. Det kommer att ta ett par timmar.

Så detta har föranlett ett beslut: Jag halvaktiverar ngn.blogga.nu. Så funkar det inte här så kan jag använda den. Den finns ju där ändå, liksom.

Nu är klockan ca 20:30 och inte f-n har supporten fått fart på sina apparater. Uruselt!

Besvärsläget
Trött, ganska stel. Men pigg i huvudet. Skulle gärna vilja gå ut och promenera i den vackra solen. Men jag måste spara mig till äventyret att hämta bilen, på verkstaden. Och så ska jag ju jympa i kväll. Det gäller att spara på resurserna. Går ut och ställer mig på balkongen och dricker kaffe!

Bilen
Och bilmekanikern ringde inte som han sa. Funkar ingen logistik idag? Så då blir bilen färdig i morgon då? Någon gång? Och dyrt blir det säkert.

Motion
Jag har i alla fall fått röra på mig. Ingen bil så då blev det cykeln till kvällens jympa. Det var trevligt. Det mesta kändes bra. Visst, jag är ingen studsboll eller smidig och definitivt inte akrobatisk. Precis tvärtom. Men som helhet var det bra. I mitt nya liv. I mitt nya positiva liv, ingår inte att haka upp sig och bli besviken på detaljer. Klarar jag 16 av 20 övningar utan större problem så är ju det jättebra!

Cyklade sedan till livsmedelsaffären och handlade. Hade med mig min cykelväskor. De hänger jag på en kundvagn. Och så är det sådan där s.k. självskanning i butiken. Man ’blippar’ (skannar varornas streckkod med en streckkodsläsare). Därefter packar man ner alla varorna direkt i sina väskor. Och hoppas på att man inte ska åka på en s.k. avstämning. Det innebär att man måste plocka upp allt man packat och sedan packa ned det igen.

När det hela är färdighandlat kör jag kundvagnen ut till cykeln och lyfter väskorna den kortaste vägen från kundvagnen till cykeln. Ursmidigt.


Andra Bloggar om: , , , ,


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *