Måndag

Bilen
Fick bilen för 14:00 som önskat. Det låter faktiskt mindre nu när hela avgassystemet sitter fast :me:

Vårdcentralen
Hämtade ett papper som jag ska använda vid någon vårdcentral i Gnesta trakten för att få tagit några prover (SR & CRP) – koller effekten av kortisonet.
Lämnade också ett personligt prev till min doktor.

Verkstad
Körde till grovplåtsverkstaden i Uddevalla och lämnade Budepestbakverken – uppskattades.

Schopping
Åkte sedan runt till en massa ställen. Hade fått för mig att jag skulle ha en specialgrej till en av mina, tänkta nya, GPSgömma men det var lögn i h-e. Jag fick beställa en via internet, på kvällen, när jag kom hem.

GC-pyssel
Satt och funderade och fixade lite.

Cykeln
var iväg och köpte ett nytt framhjul. Dynamon hade lagt av och nya av god kvalitet stod inte att finna. jag är inte överförtjust i batteriframlyse så det fick bli ett nytt framhjul med sk navdynamo och då givetvis en ny lampa.

Data
Meddelande i min bärbara MS Win XP > de slutar med supporten och rekommenderar två saker: Köp MS Win 8 eller ny dator. Dummheter.
Jag sopar rent och installerar Linux Ubuntu 12.04 LTS

Hälsoläget:
Vart mycket idag men det har gått bra.
[02-08-010-005]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *