Kom faktiskt ut på en promenad idag

MP3
Det gick tydligen fel, i går, å huvudets vägnar. Jag lyckades på något outgrundligt vis radera allt som fanns på mobiltelefonens minneskort – rubbet.

Hade en säkerhetskopia på en dator men den var några dagar gammal.

Så idag har jag suttit och lyssnat igenom samma CD som jag gjort tidigare. Och rippat och fixat. Har 4st CD-skivor kvar, så snart är jag framme till den punkt där jag slutade.

Vila
Det har blivit mycket sängläge idag. Värkande muskler och leder. Går ju liksom på avgiftning.

Promenad
Inte illa att jag kom ut på en promenad. Och jag kom på det själv.

Hälsoläget:
Trött dag.
[0208045005]

2 svar på ”Kom faktiskt ut på en promenad idag

 1. JA, solen och därmed värmen (+18) gör under. T o m jag föreslog en promenad idag, fast då hade det börjat blåsa.

  Vad är det för avgiftning du håller på med? Själv bara ökar jag mo hela tiden. Men för att skryta lite så har jag inte rökt på 5 veckor nu, helt utan hjälp av ngt. Men idag vid kaffemuggen på bron i solen skulle det ha suttit fint med lite nikotin. Kan villigt erkänna att det är bara p g a ekonomin jag slutat, hade inte råd med 90:-/dag (2pkt)

  Idag har jag inte vilat något alls och antagligen får jag böta i natt. BRukar bli dåligt med sömnen när jag är övertrött. Bäst är det om jag vilar/sover 45 min på fm och em. Men man ska ha tid till det också.

  Jag skippar sjukgymnastiken, sköter det hemma i stället. Tycker inte att det ger ngt och det är ingen som följer upp heller. Det enda jag kommer att sakna är mina 5 min Crosstrainer…. Men när våren kommer och trädgården dyker upp (ca 70 cm snö nu), då får jag nog med träning.

  Kram till dig och hustrun/Lena

  • Avgiftning innebär att jag de dagar när jag vet att det kommer en ansträngning utöver det vanliga (barnbarn :me: ) så tar jag en tablett Nobligan Retard 100mg på morgonen och sedan behöver jag ev fylla på med en kapsel 50mg någon gång.

   Sådär kan jag inte hålla på en normaldag då vilar jag istället mer.

   Nu gäller det att träna upp sig inför våren / sommaren så att man orkar med att vara ute :me:

   Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
   [Bild: Sveriges Flagga]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *