Bra utflyktsdag

sömn: ok

Geocaching
Vi (jag & hustrun) siktade först in oss på Uddevalla men vi hamnade i Stenungsund. Där fick jag göra upp med ett par GPSgömmor som gäckat mig. Att ta med hustrun var helt klart ett vinnande koncept :me:

Såhär kan en GPSgömma se ut, i närbild (hittad under en en):
[Bild: En ganska vanlig GPSgömma]
Såhär ser det ofta ut. Fast oftast ligger den, som här, i en hundbajspåse inslagna (oftast) plastbehållare, under en sten – jättevanligt och då finns det i regel jättemånga stenar att välja på…

Farsan
På hemväg tog vi vägen om farsan. Han hade fått något tjall med TV:n – någon uschling hade stängt av den via knappen på TV:n…
Som väl var så är hemtjänstpersonalen väl tekniskt begåvad, speciellt Camilla… som satte på TV:n igen.
Avstängningen innebar dock att Far bl.a, missat både Dobbiddo och Skavlan. Vi fixade fram repristid till Skavlan och reprisen på Dobbiddo tog jag fram via SVT-Play. Fixade iordning datorn så far kunde se reprisen på bildskärmen – verkade som att han gillade den lösningen. Lite 'B' dock för att hans mobila 3G-bredband inte var tillräckligt snabbt för att s.k. streema avsnittet avbrottsfritt. Det blev en del uppehåll för s.k. buffring. Detta verkade dock farsan acceptera efter förklaring.

Hälsoläget:
Idag har mina fingerleder (underarm- och överarmsmuskler) jävlats mer än vad som kan anses normalt – i mitt fall. Det har gjort riktigt ont, trots läkemedel.
[03-08-015-015]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *