Ombyte

sömn, ok.

FK
En handläggare från Försäkringskassan ringde och intervjuvade mig lite (jag hade beställt det). Jag tolkade det hela som att jag kommer att få fortsatt stadigvarande sjukersättning med omprövning om 3 år. (nuvarande går ut sista augusti).
Berättade om mina rehabiliteringsplaner, medicinering alla besvär (inkl. knöl[ar] och prostatan), GPSgömmeletandet, fotograferandet, släktforskning, positivt tänkande och att jag har som mål att försöka nå en nivå där jag klarar att arbeta 25% (med datautbildning för äldre nybörjare) men att det är balansen, värken, när- och arbetsminne, koncentrationsförmåga, stresstolerans som sätter käppar i hjulet. Att jag fort blir trött. Måste medicinera en hel del.
Att jag fungerar bättre i sydligare klimat. Att höst / vinter har en nedbrytande effekt.
Beklagade mig också över att vårdgarantin inte fungerar. Något som handläggaren inte trodde på men jag förklarade hur det låg till.
Berättade också att jag är bortprioriterad på distriktsjukgymnastik – de med arbete kommer i första hand (tänker då mest på varmvattenträning) – jag hänvisas till privata aktörer.
Detta var också något som handläggaren hade dålig vetskap om.
Vi pratade mycket mer men det har jag glömt…

Resa
Idag ska vi till Eskilstuna. Vi har bokat två nätter där. I första hand ska vi besöka den s.k. Dacia-dagen. Vårt nuvarande bilmärke. Vi ska då passa på att mer i detalj studera Dacia Duster. Vi vill ha en bil som rymmer mer packning och som är bränslesnålare än den vi har.

Orkar vi med det ska vi också besöka den del av Stockholms bomässa som är i Sundbyberg.

Katten ska jag åka och lämna till M:s omvårdnad.
-> Katten är lämnad

Geocaching
På hemväg, efter att ha lämnat katten, kunde jag inte låta bli att ta en liten omväg och leta upp fyra enkla GPSgömmor. Den ena fick jag s.k. FTF (First To Find) på :me:

Mot Eskilstuna
Nu är det nära. Bilen ska packas och sedan bär det iväg :me:

[Uppdaterat: 21:55 17/8-2012]:
—>
Nu har vi installerat oss på ett rum (å Pure Retreat, Rinkesta säteri, stallet), ett häftigt rum. Lite blandning av Edwardianskt och Indiskt:
Nisse i rummet

I 'tropikrummet' hittade jag en 'frände' som fick en puss:
Nisse och svinet
<—

Hälsoläget:
Svårt att sia om i förväg såhär. Brukar ju sammanfatta det i slutet av dagen. Men jag hoppas ju på att resan ska gå bra och att det bokade boendet är ok samt att jag hittar minst 2 GPSgömmor på vägen upp (har blivit lovad det av hustrun – under förutsättning att den (de) ligger i nära anslutning till någon rastplats eller liknande).
Har premedicinerat mig för att få bättre rörlighet / mindre värk.
Skulle jag nu få något avvikande besvär som är värt att nämna här så återkommer jag annars är det; ok.
[02-08-015-005]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *