Utedag

sömn ok, men lite svettig och orolig.

Spel
Ont om pengar är det gott om. Beslutade att göra en investering i lottospel. Även om sannolikheten är minimal, för storvinst – men den är ju noll om jag inte spelar något, ju (blev ingen vinst idag…).

Geocaching
Begav mig till Uddevalla. Hade chans på en s.k. FTF (First To Find) – fick den till slut :me:

Vid en annan gömma blev jag helad: I skogen. Där satt det två utklädda flickor, de var en del i ett läger, ett religöst läger. De undrade varför jag använde käpp och så frågade de om de fick be för mig. Tvekande inte en sekund. Givetvis vill jag att man ber för mig och här blev det liksom här och nu – av två djupt troende – de bad för mig i Jesu Kristi namn. Jag hoppas verkligen att den bönen hjälper – även om jag inte är troende.

Nästa häftiga upplevelse fick jag vid Bergs festplats. Vad sägs om det här?:
[Bild: Bergs festplats och vad är det för fordon? Glömde fråga...]
Vad är det för fordon? Glömde fråga…

Balkongen
Efter en sådan händelserik dag så blev det läge för några bers på vår västra balkong :me:

Hälsoläget:
Knepigt? – Men det känns faktiskt betydligt bättre i ländryggen…?
[01-08-015-045]

6 svar på ”Utedag

  • Hejsan!
   Jag hoppas jag också – har inte haft någon värk i ländryggen idag heller…?

   Hoppas det går bra med flyttbestyren (har för mig att jag uppfattade något sådant på FB). Akta ryggen bara!

   Kramar!

 1. Ja det gäller att böja benen o inte ryggen och packa lagom tungt. Det värsta är allt man samlat på sig som man inte vet var man skall göra av men då finns ju Pingstkyrkan second hand som tar emot precis all och då menar jag allt! Så nu är det mesta utrensat och ihopackat!
  På Lördag flyttar vi de större objekten som möbler mm sedan tar vi lite pö om pö. Pust

  • När vi flyttade från gården vid Björnerud så körde vi ett antal med släpkärror både till återvinning och soptipp.

   Se till att ta paus ofta – fika – ha lite roligt emellanåt. Och så hoppas jag givetvis att Ert nya boende ska bli sådär bra som man önskat sig :me:

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *