Idag kom jag ut en sväng

sov inte så bra. Kom sent i säng.

Geocaching
Det hade (har) kommit ut ett gäng nya GPSgömmor vid Ursand (Vänesrsborg) och idag slog jag till.
Givetvis skulle jag passat på och försöka hitta dem före kl nio, innan regnandet kom. Nu blev det inte så. Jag hade paraply med mig.
Det blir lite knepigt när man har paraply och käpp och så ska man samtidigt hålla i och kolla på en GPS.
Lika trixigt är det när man ska skriva sin signatur i den s.k. loggen (oftast en papperslapp). Jag måste ju hålla loggen med ena handen och skriva med den andra. Paraplyet? Jag kunde ju huka mig ned så att paraplyet stöddades mot marken och så kunde man sitta där under paraplyet, ihopkurad, och skriva. Den varianten har ett problem, jag skulle antagligen inte komma upp. Sitta där i skogen och vänta på att någon ska komma?
Jag försöker i stället liksom få in paraplyskaftet i något armveck och så får det luta mot halsen och sedan gäller det att hålla reda på regnvinkel och eventuell vindriktning. För det mesta går detta bra :me:

Hittade alla som jag föresatt mig att hitta.

Ekonomi
Har ordnat upp det med mina internskulder som genererades vid våra resor.

Resor
På tal om resor. Någon som har en lägenhet / ett rum, på Lanzarote eller Fuerteventura som jag kan hyra vid ca oktober-december för 1500-2000 sek/mån?

Hälsoläget:
Har noterat en liten, liten förbättring. Tidigare har jag ju gnällt om segehet, stelhet och värk. Just nu är liksom segheten och stelheten lite mindre och jag känner mig mer rörlig. Tyvärr är dock värken kvar i samma intensitet – över hela kroppen. varenda muskel är öm.
[02-08-015-045]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *