Geocachingdag med blommöte

Geocaching
Det blev en bra dag idag också. Jag kunde 'fånga' flera GPSgömmor.
Bl.a. (mest) var jag vid Nossebro och passade på att få lite stavgångsmotion utmed ett elljusspår. På väg till en av gömmorna hittade jag de här:
[Bild: Blåsippor i Nossebro]
Visst är de speciella?

Strax efter denna bild kom jag till en slänt – såg helt ofarlig ut. Täckt av löv och vackra vårblommor – SVICH! så låg jag på rygg – hade trampat på en dold rot. Låg där ett tag och svor högt och förbannade gubben som inte kunde se var han satte fötterna.

Bestämde då att det nog var säkrast att gå lite i sideled.
SVICH! – så försvann högerfoten åt vänster och jag ramlade åt höger.
Fördelen med att ramla 'bakåt' och åt 'sidan' är att 'fallet' inte blir så långt… :me:

Nu funkade inte rakt ned eller sidgång så då fick det bli 'backa' ned.

SVICH! – så försvann det under någon fot, har inte koll på vilken. Resultatet blev i vart fall att jag slog i nederdelen av höger knä i en vass sten.
Snabbt rullade jag över på sidan och och låg så en stund och dels funderade över situationen och så svor jag sannolikt en hel del – högt.

Låg och funderade på om det inte var dags att ge f-n i alltihopa och åka hem. Ringa ambulans eller nåt.

Prövade att resa mig upp – det gick ju – kom ned från slänten – prövade några steg – det gick ju bra – ont hade jag – men det gick ju att gå – så jag fortsatte.

Ett antal timmar senare var jag i centrala Nossebro (via bilen) och skulle 'fånga' en GPSgömma som fanns nära ett brofäste och att komma dit innebar att man måste ned på knä – jag kom ned på knä – sedan höll jag på att svimma (rätt ned i Nossan) – nu blev det inte så, 'höll på', innebar 'nästan', med lite andningsteknik och ompositionering av höger knä så kunde jag komma upp igen.

Jaha, det var min dag – hur har eran varit?

Hälsoläget:
Ont mest överallt…, självförvållat…
[03-08-015-045]

4 svar på ”Geocachingdag med blommöte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *