Idag var jag ute på en kortis

Geocaching
Idag tog jag bilen och åkte ut och 'fångade' en GPSgömma. En som var skitsvår att klura ut var den fanns. När det väl var uträknat var den fanns så var den inte så svår att hitta :me:

Kändes gôtt att få den loggad.

Vila
Vet inte om det var gårdagens badhusvistelse, dagens lilla GPSgömmeäventyr eller om jag ätit något olämpligt eller att kroppen helt enkelt var allt för trött, av kronisk värk? Men jag orkade inte vara uppe så jag gick och lade mig i sängen.
Först vaknade jag av att mobilen ringde – det var dottern. Gick och lade mig igen. Jag var fortfarande helt slut. Sov i tre timmar. Vaknade av att hustrun väsnades i lägenheten.
Hon skulle iväg å jympa.

Data
Har suttit en bra stund och s.k. lusat programmeringskod. Hade ett litet program skrivet i GAMBAS och det var fel i det. Nu är det åtgärdat.

Hälsoläget:
Tagit en del mediciner för att hålla värken borta i högerarmen. Eksemen sköter sig bra – har tydligen fått rätt krämer. Min Tinnitus är störande – har missat att använda hörapparaterna idag. Batterierna var slut. De är dyra de där små och de vara i ca 114 timmar. Det blir några stycken…
[02-04-025-025]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *