Började soligt och varmt slutade mulet och regnigt. Fast nu är det soligt igen.

sömn: lite rastlös?

Geocaching
Jag gav mig ut relativt tidigt. Har kikat lite på opencaching.se och de har tre GPSgömmor i VBG. Jag hittade två av dem.

Efter dessa åkte jag mot Vittene. Där finns en GPSgömma kallad Hövdingaguldet (geocaching.com), den hittade jag.

På väg dit kolliderade jag med en lite för långsam kråka. Jag hade ingen hög fart och det var alldeles efter en rondell och jag hade börjat minska min acceleration, just för fågelns skull – men den var för långsam. Det såg ut som om bilens högra framlykta träffade fågeln lite baktill, på kroppen.

Stannade vid närmsta lämpligaste plats och gick tillbaka, hittade inget. I bästa fall kanske den bara fick sig en smäll åt bakdelen till och kommer att klara sig. Annars får jag väl hoppas att den blir mat till något annat behövande djur.
Efter Vittene åkte jag mot Norra Björke och tog mig sakta mot Väne Åsaka. Vid en gömma kallad: "Ladängen 1862", började det ösregna. Det var jag inte förberedd på så jag blev helt genomvåt, som en blöt katt.

På tal om blöt katt; vid föregående GPSletardag skrämde jag tydligen en katt riktigt ordentligt. Det var på väg till en gömma kallad: "Baljemostriden".
Det var en kort promenad från bilen. Och så länge det finns stigar som är överens med vart GPS:en pekar så väljer jag dem, även om det blir omvägar.
Den här gången hamnade jag på en halvö, i en damm. På den halvön fanns en svart katt. Antagligen var jag något utomordentligt hemskt för katten kastade sig i vattnet och sam över till andra sidans strand och upp kom en helt genomvåt katt, stackarn.
Dessutom var det ju helt onödigt eftersom jag fick vända och hitta en annan väg.

Galleriet
Det regnar ju som attan det ger ju lite kvalitetstid inomhus, så jag fixar till några alsterpubliceringar:
STRANDFYND ULVÖN
[Bild: STRANDFYND ULVÖN]

Prylar
[Bild: Prylar]

SOTIS
[Bild: SOTIS]

Hälsoläget:
Just idag vill jag inte klaga på någon seghet eller värk.
[02-06-025-035]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *