Ute från tio tills det började regna

sömn: ok.

Bilen
Igår fick jag beskedet att jag skulle ringa plåtverkstan på Brandtbil i VBG. Jag ringde och de skulle återkomma. Jag väntade till ca tio sedan åkte jag dit och fick veta att problemet var byråkratiskt…
Administrationen på Brandt Bil i VGB verkar vara lite över hövan. Jag har ju en liten rostgrej vid tanklocket och anledningen till att de inte kan boka en tid åt mig är att de inte internt kan bestämma vem som ska stå för kostnaden.
Det skiter väl jag som kund i. Står det klart att det är en (fabriks)garantigrej så är det ju bara att boka tid och fixa det så får de väl reda upp sin interna ekonomi senare. Eller…

Galleriet
Några publicerade (gamla) alster:
SKRÄDDARÖN
[Bild: SKRÄDDARÖN]

LAXSJÖN II
[Bild: LAXSJÖN II]

Geocaching
Var ute och fångade några åt Grästorphållet.

Hälsoläget:
Segt och värkigt som f-n i de flesta av mina leder och muskler.
[03-06-015-035]

4 svar på ”Ute från tio tills det började regna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *