Ytterligare en LEGO-dag

sömn; helt ok. Jag försov mig? ’Försova’ är väl att ta i, jag hade ingen tid att passa. Jag vaknade vid tiotiden. Visserligen kom jag i säng strax efter tolvslaget men ändå…? Liksom…
Läkemedel: 800mg Brufen® (värk & inflammationshämmande).

Adventskalendern
Idag var det dags att öppna ruta nio i min LEGO-Kalender (Kingdoms) och i lucka nr 9 fanns följande, i delar, av mig, ihopsatt:
[Bild: LEGO-kalender (7952) Kingdoms nr9]
En skattkista och den verkar innehålla diamtliknande LEGO-bitar.

Paket
Fick ett värdepaket, via posten. Det var en beställning från diamantia.com.
Jag har omvandlat en del av mitt pensionsparande från värdelösa fonder till diamanter (och en del ädelmetaller – ligger i bankfacket, det var ett tag sedan.)

Passar ju bra med tanke på vad LEGO-kistan på bilden ovan innehöll.

Diamanterna ska snabbt som attan till bankfacket. Diamanter tål inte eld. De ’förångas’ vid ca 700 grader Celsius. Guld klara sig bättre, det smälter men bildar en klump.

Mera LEGO
Akt3, 7946, Kingdoms Kings Castle:
[Bild: Akt3, 7946, Kingdoms Kings Castle]
(GIF ca 15MB, redigerat bort bakgrunden)

Akt4, 7946, Kingdoms Kings Castle:
[Bild: Akt4, 7946, Kingdoms Kings Castle]
(GIF ca 30MB, beige lakansväv som bakgrund)

Föregående GIF-animeringar (LEGO 7946):
Akt1 (GIF ca 5MB)
Akt2 (GIF ca 17MB)

Besök
Sonen var här. Han får låna bilen. Har vi tur så gör han sig tid och tömmer våra balkonger på snö, imorgon. Har lovat han ett gäng öl som tack (utöver billånet).

Hälsoläget:
Så länge jag är inne och rör mig kontrollerat så går det hyfsat. Har fått bl.a. ändra beteende vid LEGO-animeringen. I stället för att sträcka mig fram och försöka hålla det som byggs på plats samtidigt som jag sätter dit en bit så gör jag nu så att jag tar byggandet till mig nära kroppen och sätter dit LEGO-biten och sedan placerar jag ’bygget’ på markerad plats. Det gör att det rör mer på sig men jag känner att jag har liksom inget val. Det finns andra lösningar, men…
Kommer jag ut och börjar gå så börjar det värka som attan. Det är en prövning att ta sig till och från bilen samt i och ur.
Även om jag varit försiktig så har jag fått ta extramedicin idag.
[04-07-025-015]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *