Bra väder

sömn; relativt ok. Kom i säng i vettig tid…

Släktforskning
Har inte tröttnat än…

Naturbesök
När jag skulle ta en bild på en fågel så upptäckte jag att batteriet var urladdat i den digitala systemkameran…

Lunkade så sakta hemåt. Inte en orm hade jag sett men så fick jag se något i ögonvrån. En halvstor helsvart snok sökte omkring vid vägkanten. Jag stannade upp och tänkte att nu ska jag bara stå här och njuta av synen.

Att den skulle komma nära hade jag inte i mina tankar då jag hade vinden i ryggen och snoken befann sig mitt i min luktkorridor.

Döm om min förvåning när den likväl kommer upp mot mig. Ca 1 meter från mig går den upp med huvudet ca 15 cm från marken och vädrar. Sedan fortsätter den! Stannar 1 dm från mina fötter. Lyfter huvudet igen, luktar. Lurar en stund. bestämmer sig sedan för att vända.

Det var inte läge här att smyga upp den kompakta digitalkameran och filma. jag passade på medan ormen hade huvudet i en grästuva men den kom aldrig i samma perfekta läge.

Farsan
Mådde bättre, när jag ringde, i morse.

Hälsoläget:
Min tinnitus är häftig nu. Värker i armarna. Annars är det ganska ok.
[03-05-075-050]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *