Varm, svettig Söndag.

sömn, relativt. Om möjligt ännu svettigare än föregående.

Barnvakt
Just nu har jag fått det enormt stora förtroendet att vara bebisvakt (Tova). Mamman och pappan är ut och testar vår nya bil och så ska de åka till köpcentrer och shoppa lite.

Fast helt ensam är jag inte, hustrun är hemma också men hon är upptagen…

Balkongtvätt
Vår granne är en aktiv en. Idag var det dags för balkongtvätt. Det innebär att grannen har fixat så att ’vi’ har fått låna bostadsrättsföreningens högtryckstvätt.

Sedan spolar han av hela vår framsida, loftgången. Jag roade mig med baksidan, den var enklast. Dotterns sambo fick fixa det mesta med balkongen på framsidan för där har vi ett sådant där plastgolv som består av hopkopplade plastfyrkanter.
Vi turades om att stå och hålla upp det där plastgolvet mot väggen.

Grannen hade sedan det sista kvar utanför sin dörr. Då gick själva högtrycksslangen av. Han undrade om vi kunde göra ett försök där jag försökte hålla ihop slangen så gott det gick.

Jag fick någon form av hjärnsläpp i det läget och trodde att jag var någon slags stålmannen eller nåt för jag satte högertummen för hålet och så satte grannen på högtrycksapparaten.

Det var tur att det var den sämsta tummen för givetvis höll jag på att bli av med den. Antagligen var det mina omänskligt snabba reflexer … som räddade tummen.

Bad
De andra åker och badar. Jag orkar inte röra mig ur fläcken.

Kubb
Det blev en liten kubbturnering i kväll också. Vi, killarna vann med 2-1. Men sonen ’lovade’ innan sista matchen att vinner de den så vinner de allt, så…

Mina Live-värden
[Visa mer…]

Hälsoläget
Morgonen: Givetvis fortfarande segt och trögt men värken i handlederna ökar?
Under dagen: Blev lite jobbigt med balkongtvätten. Så jag var ganska mör och slut resten av dagen. Vilat en hel del. magen är fortfarande oförändrat ras – å andra sidan sköter jag inte mitt ätande…
Kvällen: Svettigt, varmt, ingen direkt värk att klaga på. Var ute och spelade lite kubb. Väser i huvudet.

2 svar på ”Varm, svettig Söndag.

    • Jag hade med största sannolikhet varit väldigt sanningsenlig. Det ligger i min natur.

      Ren å ren. Det blev väl mest som en liten brännskada.

      Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *