Idag har jag ’jobbat’ ikapp…

sömn ua.

Tvättdag
Hustrun tvättar, jag är supporter eller nåt…

Medicinminskning
[Visa mer…]

Vid nästa medicindelning ska jag ta bort T Brufen® 200mg kl 12:00.

Inläggsfixande
Idag har jag fått färdig inläggen:
Torsdag 21 maj 2009
Fredag – Tova åker hem… fre 22 maj 2009
Lördag 23 maj 2009

Bildkompletterat:
Söndag – ? 10 maj 2009

Mina Live-värden
[Visa mer…]

Hälsoläget
Morgonen: OK.
Under dagen: Känns fortfarande rätt så OK. Lite trött men inte värre än vanligt. Kanske lite mindre trött…
Vilat ett par tre gånger under dagen.
Kvällen: Nu börjar det sega i skallen. Dags för sängen…

4 svar på ”Idag har jag ’jobbat’ ikapp…

 1. Skönt att höra att det är bättre. Jag skall till ortopeden i Strömstad imorgon. Får se vad han har att säga. Håller på med min utredning genom finsam. Den suger. Vissa dagar är jag helt slut. Har varit ledig i 4 dagar och det har varit skönt. Vilken liten go tjej som Tova är. Själv har jag tre barnbarn 8,6 och snart 2år.

 2. Jag lämnar rapport. Min sambo följer med. Han jobbar i Strömstad som rörmokare och tar ett avbrott i arbetet. Skönt att ha med honom. Jag har så svårt att komma ihåg vad läkaren säger. När Janne hade varit med om olyckan följde jag med honom till Näl och U-valla. Fyra öron hör mer än två. Nu skall jag dra iväg. Hoppas att det blir ett givande besök.

  • Utomordentligt klokt.

   Vi (halta å lytta med värk, smärta å andra besvär) ska alltid ha med oss ett par extra öron.

   Kramar!

   PS
   Ser fram emot rapporten.
   DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *