Relativt pigg Onsdag

Djur & Natur
Idag gav jag mig iväg relativt tidigt. Från nu gäller alltså cykeln till mitt ’naturrum’, Onsjökärret.

Det var nästan vindstilla när jag kom. Sedan friskade det på lite.

Jag parkerade cykeln och gick en sväng runt det jag kallar pölen. Kommer jag från rätt håll där så kan jag få syn på två morgontrötta snokar. Jag smög, stannade, smög, stannade – inget. Då vred jag lite på huvudet och tittade bakom mig. Då ligger det en snok bara ett par meter från mig i en liten slänt, ned mot kanalen.

Så den blev fotograferad.

[Visa mer…]

Och nu (080626 10:18) har jag lagt in bilderna:
[Visa mer…]

Hasselsnok
Jag vet ju nu att det finns Hasselsnok här på Onsjö. Det är liksom bara jag som inte sett någon, än.
Till helgen ska vi åka till Särö och då ska jag avlusa Naturreservatet Särö Västerskog efter Hasselsnok och Sandödlor.
Håller som bäst på med att försöka få fatt på någon lokal kännare – Hallå! Hör av dig i så fall.

Besvärsläget
Att det värker i armarna och mest i händerna och så detta envetna väsande i huvudet gör att det positiva tänkandet emellanåt känns lite extra svårt.

Det var längesedan jag nedtecknade min aktuella läkemedelsdosering;
T. Alvedon 1g, 0,5×3
T. Brufen 400 mg, 1×3
T. Paraflex 250 mg, 0,5×3
T. Saroten 10mg, 5st tn
T. Stesolid 5mg, 2st vb (ca 2-3 ggr / vecka tn)
Oralt pulver inolaxol, 4g, 1×3

Och så har jag alltid med mig en extra dos om:
T. Alvedon 1g, 1st
T. Brufen 400 mg, 1st
T. Paraflex 250 mg, 1st

2 svar på ”Relativt pigg Onsdag

  1. tittade just på din med lista. Jag har de senaste månaderna fått ta Tryptizol 25mg som är samma som Saroten. jag fick öron susande av den speciellt när jag tog dubbel dos under 3 mån. Har inte märkt skillnad för värk, snarare har jag upplevt att det blev värre varav fick jag ord att fortsätta ta den ännu längre tid (6mån) till, med minskad dos 25mg. Men som sagt öron sus komm tillbaka så snabbt jag började ta den igen. Läste på Fass att det är bivärkning av Tryptizol och det står detsamma om Saroten. Men vad jag förstår så har du uplevt fågelkvitter och dylikt länge nu.
    varma kramar!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.