Händelserik Torsdag (phu!)

Positivt tänkande
Många jag pratat med begriper inte det där med positivt tänkande, vad är det för mening? Det går ju åt helvete ändå. Kan en del tycka.
[Visa mer…]

Bildfixande
Det är en hel del klipp och klistra av text och donande i olika applikationer för att få till de där inläggen med bilder.
[Visa mer…]

Djur & Natur
hade egentligen inte tänkt att ta cykeln och trampa bort till Onsjökärret. Men så lättade de regntunga molnen upp lite och solen lyckades nästan bryta sig igenom molnen. Prefekt vädar att fotografera i – inga hårda skuggor och kontraster och jämna fina färger.

Mot sunt förnuft, gav jag mig iväg. Egentligen skulle jag vila denna timma, innan det var dags för sjukgymnastik (styrketräning).

Resultatet ser ni nedan. Klickar ni på bilderna så kommer ni till min nya bildblogg.

Snok (Natrix natrix)
Snok (Natrix natrix)

Skogsödla (Lacerta vivipara)
Skogsödla (Lacerta vivipara)

Nässelfjäril (Aglais urticae)
Nässelfjäril (Aglais urticae)

Sjukgymnastik
Jösses jag trodde jag skull dåna av. Min sjukgymnast fick flera gånger minska ned på de vikter hon lagt på. jag orkade bara med tre övningar. ”Det räcker nog för idag”, sa sjukgymnasten.

Det tror jag med annars hade de fått bära mig hem.

Och det här ska jag, frivilligt och medvetet, utsätta mig för två gånger i veckan. och det är dessutom min idé.

Svensk Schlager Svenska Hits
Klockan 19:30 ska vi sitta skulle vi ha suttit bänkade på Folkets Park här i Vänersborg. Vi ska tänkte titta och lyssna på en musikföreställning som kallas Svensk Schlager Svenska Hits. Sist vi upplevde detta var det kanon!
Och – det blev inte av, vi kände oss krass?iga.

Besvärsläget
Tur att det var ett antal timmar mellan sjukgymnastiken och starten för Svensk Schlager. Jag var totalt utslagen när jag kom hem. Även innan kände jag mig inte så värst pigg. Jag företog mig ju den där egentligen inte inplanerade cyckelturen till min naturrunda.
Det råder väl normalläge: Väser i huvudet, värker i armar och ben, rycker i lite muskler här och där samt bränner i skinnet mest på höger arm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *