Dagen efter midsommardagen – Söndag

Det har blivit en promenad idag, innan regnet.

Resten av dagen har jag antingen legat i sängen och sovit (kroppstrött) eller så har jag fixat med mina bilder via datorn.

Försöker få till det med den nya bildbloggen (blider.ngn.nu). Det är bökigt när man inte orkar. Jag måste hela tiden föra relativt detaljerade anteckningar. Gör jag inte det så glömmer jag vad jag har gjort eller så fattar jag inte vad jag har gjort.

Men, jag har något att pilla med. Det får ta den tid det tar – ingen stress här inte.

Besvärsläget
Kände att jag fick mer och mer ont. Spände och värkte som attan i övre delen av bröstryggen och värken i armarna bara ökade. Tänkte att jag får nog ta en extra dos läkemedel.

Det visade sig att jag hade glömt morgondosen? Jag blir lika förvånad var gång. Hur kan jag glömma något som jag gör varje morgon. Ja, i alla fall hela detta året, hitintills.

Och så orkar jag inte gå så långt. Det är tråkigt. Jag gillar att promenera – att använda kroppen.

Funderar starkt på att göra tvärtemot vad kroppen signalerar – tänkte jag skulle börja promenera längre och börja styrketräna samt 2-3 ggr per vecka träna med Friskis&Svettis. Vad har jag att förlora på att försöka?

Foto
I morgon hoppas jag att min makroobjektiv kommer som jag beställde i torsdags. Det är ett 105mm makro. Ska tydligen vara perfekt för att ta närbilder på t.ex. Trollsländor. De är ju lite halvskygga.

Jag kan tänka mig att jag också kan få bra bilder på mina ormar också. Vi får se.

2 svar på ”Dagen efter midsommardagen – Söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.