Solig Onsdag

Besvärsläget
Antingen inbillar jag mig eller så är det så att när du fasar ut ett läkemedel som Saroten så får du samma bieffekter som när du fasade in det.

Torrare slemhinnor, lite lätt huvudvärk. Lite ökat värkpåslag. Om det är så. Så måste jag vänta till den 10 mars 2008 innan jag kan säga vilken effekt Saroten hade, på mig. Eller?

Under perioden vecka 3 till vecka 6 har jag stått på 50 mg till natten. Först i vecka 5 och 6 kände jag att det ’landade’ och någon egentlig positiv effekt eller skillnad från vecka 1 kan jag inte märka. Och vecka 2 var infasningsvecka.

Vecka 7 blir nu alltså utfasningsvecka. Om jag tänker rätt så är jag fullt ’avgiftad’ först i vecka 10. Så jag får vänta till dess innan jag uttalar mig. Om Saroten. I den här kroppen.

Promenad
Bilen har lämnats till verkstad. Den ska genomgå en renovering. Eller reparation kanske det ska kallas. Ett hål i vänster bak fjädersadel(?) ska fixas. Rostiga bromsrör bytas och ett litet hål i avgassystemet ska åtgärdas. Misstänker att hålet i avgassystemet åtgärdas genom att byta hela bakre systemet.

Annat var det på ’min tid’. Då fixade man med en slags pasta som stelnade av värmen och tätade skitbra. Kostade 50 SEK.

Hur kommer promenaden in i det här? Jo jag valde att promenera tillbaka till hemmet. Synd bara att jag gjorde det så sent på eftermiddagen. Fick bara lite sol på mig.

Promenerandet numer gör jag väldigt kontrollerat. Jag försöker ju använda hela kroppen när jag går. I mitt fall innebär det att jag har involverat höfterna i gåendet. Och det funkar. Slappar jag det minsta och tappar koncentrationen på höftrörelserna så kommer värk och hugg samt mystiska känselsensationer bums!
Då gäller det att sträcka upp sig, hitta balansen och gå med höfterna igen.

Som morot hade jag en mäng godis som jag köpte i en bensinstation och som jag smockade i mig när jag kom hem. Jättegott! Sedan blev jag trött – som på beställning (av sockret) – fick vila lite. Och nu sitter jag här och knappar.


Andra bloggar om: , , ,


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *