Aktivering?

Hej.
Eftersom det visar sig att det är en del problem, emellanåt på mitt s.k. WebHotell. Så är det nog lika bra att ha den här bloggen som reserv. Den finns ju här. Om inte annat för att ge 'viktig' information.

blogg.ngn4u.com
Det har inte gått att komma åt den bloggen, har jag noterat och några till. Ringde supporten. För ’allt’ var liksom nere. De (Proinet Support / O. & K. Webhotel in Sweden AB) har haft ett ’intrång’. Och av den anledningen valt att stänga ned allt så att information inte ska kunna ’stjälas’ eller förvanskas. De tar säkerhetskopior på allt och gör troligtvis en virussökning på rubbet och försöker väl täppa till ’hålet’. Det kommer att ta ett par timmar.


Andra bloggar om:


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *