Snorig Onsdag

Förkylningen hänger i…

Mina övriga kroppsbesvär hänger i…

Funkar väl rätt så bra att ta lite lägre dos 4ggr/dag. Men totalt blir dygnsdoserna större, väl?
x3: Alvedon 1gx3=3g, Brufen 400mgx3=1200mg, Paraflex 250mgx3=750mg
x4: Alvedon 0,5gx4=2g, Brufen 400mgx4=1600mg, Paraflex 250mgx4=1000mg
Hm.. det är ju bara Alvedonmängden som minskat. Paraflexen går att dela på men inte Brufentabletten…

Väntar ett tag med att ändra.

Domäner:
Nu har det fixat sig med mina domäer. Nu funkar ngn.nu och ”pekar” till ett utrymme som jag har på ett s.k. WebHotell, drivs av Proinet.
Så, vill man till den här bloggen så kan man skriva både blogg.ngn.nu eller blogg.ngn4u.com. Och enligt mitt nya avtal med nunames (de som ’äger’ .nu) så blir ngn.blogga.nu också kvar, (600SEK/2år). Så nu är jag lite kluven?

ngn.blogga.nu är ju ganska så inarbetad. Men den är svåranpassad. Pillar man inte med den och inte anser sig behöva varken s.k. permalänkar, kategorier eller nyckelord (ettiketter, tags) så…, det här kräver en funderare.

Jag gillar ju detta med WordPress (denna blogg) och att man i princip kan hitta på vad man vill med den. Det är kunskap (och ork) som begränsar.

Denna dag har jag annars ägnat åt att näst intill överansträngt mina grå…, jag har skrivit stadgar till vår nya förening: GNYu (Gnällspikarna Nordiska Yammer union). Föreningen finns bara, virtuellt och har sitt ’säte’ på: GNYu.ngn.nu.

Övriga medlemmar (vi är 3st) i föreningen har precis godkänt mitt förslag till stadgar. Så det läggs ut på föreningens hemsida under morgondagen, eller när jag får tid, ork eller lust…

Vi håller också på att utarbeta en ny unik mötesteknik…, återkommer om detta.

Nu ska jag försöka gå och lägga mig och sova. Det är nästan omöjligt med svullen näsa och ständigt hostande.

En hemlis, i samband med det – jag har ett örngott, draget över huvudet. Det är för att det retar mindre i halsen då och så ’fuktas’ och värms inandningsluften upp lite. Måste se helknäppt ut…, men det skiter jag i, jag sover ju…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *