Något lättare torsdag

Natten var väl inget vidare. Snörvlande och hostande.

På förmiddagen gjorde jag mig till och åkte till mitt jobb. Där vankades nämligen en Julsmörgås, stod det i min almanacka. Jag kom dit 09:30. Det visade sig att de lagt det kalaset till tiden 11:30. Så länge orkade jag inte vänta så jag jag ägnade min energi åt att hitta julklapp till hustrun.

Sedan for jag hem och fixade till en sallad (vad annars?). En portion till hustrun var beställd också. Vad gör man inte… (Payback time?)

Sedan var pengen slut. Dröste i sängen och vaknade några timmar senare.

GNYu
Dagens nöje har varit att mejla med mina smärtsyskon och vår diskussion om vår nybildade förening GNYu och vår, under uppbyggande, hemsida: http://GNYu.ngn.nu. GNYu = Gnällspikarnas Nordiska Yammer union.

Jag tycker Ni ska surfa dit. Läs Stadgarna. Klicka sedan på mejladressen: info@GNYu.ngn.nu och tala om vad Ni anser.

Bloggande
Tror det är dags att s.k. publicera den här bloggen. Besöksstatistiken är inte direkt uppåt…, om man jämför med hur det var med ngn.blogga.nu. Det börjar i och för sig att gå lite upp. Men jag får nog göra en ansträngning. Får väl ta och lägga upp några bloggportalbilder också….

Internetbanker
Har härjat med mina konton nu. Ett fasligt trasslande. Hoppas det blir bra. Ska dock hålla ett vakande öga på IKANObanken. Upptäckte att det var upplagt ett Autogiromedgivande på SwedBank från SwedBank till IKANObanken. Jag har aldrig gett något sådant medgivande. Däremot har jag sökt om sparkonto där och fått ett och uppgett att jag ämnar föra över pengar från SwedBank till IKANObanken.
Det fanns en STOPP-knapp på SwedBanks internetbanksida så jag tryckte på den och skickade en fråga till supporten om hur det ska vara.

2 svar på ”Något lättare torsdag

 1. Här kommer en julhälsning från en till, ”gnällspik” hi hi.Låter spännande.
  Men först ska vi väl ha jul , med mycket god mat och många goda vänner (om vi orkar)ha de så gött i jul
  Kramar!

 2. Bille:
  Skulle vara mycket hedrande om du skulle kunna bli den första medlemmen, i GNYu – men jag får väl göra i ordningen en digital anmälningsblankett först.

  Massa Julhälsningar tillbaka!

  Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *