Bättre Fredag

Kan inte säga att jag sov något vidare värst bra. Vaknade tidigt. Lättare att vara uppe än att ligga i sängen. Förkylningen känns i alla fall bättre, inte bra, bättre.

Internetbanker
Idag fortsatte brottningsmatchen med internetbankerna, var kommer känslan från att jag står i förlorarens ringhörna…?

Bloggande
Jag håller fortfarande på och fixar lite smått med utseendet på den här bloggen. Bl.a. ändrade jag hur det ska se ut i slutet på varje inlägg. Jag tycker i alla fall att nuvarande utseende är mer lätthittat.

AfterWork
Sen eftermiddag och tidig kväll ägnades åt After Work, på Swania i Trollhättan. Hustrun cyklade från sitt jobb och jag trampade från Vänersborg. Istanes vad det var jobbigt? Har inte cyklat på flera månader.
Det var trevligt på Swania, de bjöd på julbord (gratis). Det är sant. Och ölen kostade 25SEK per flaska.
Kl före 20:00 var vi hemma.

Nu är det lite kvällsgöromål sedan blir det bädden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *