Förkyld Tisdag

Förkylningen sitter i…?

Jag är van vid att inte vara förkyld alls. Jag kommer inte ihåg när det var senast? Säkert flera år sedan.

Jag har redan gjort slut på en 6-pack extra mjuka pappersnäsdukar.

Förkylningen verkar inte direkt påverka min övriga allmäna värk. Men å andra sidan så tar jag medicin 4ggr / dag nu. Men lägre doser.

Teknikvarning!
Håller på å joxar med mina domäner och s.k. HTML-sidor. Nu har jag i alla fall gjort slut med passagen. Har rensat allt. Men låter alla HTML-sidor ligga kvar men med etyt innehåll som upplyser eventuell besökare om att sidan är flyttad p.g.a. Passagen använder märkliga annonseringar och reklamknep.

Ni som är våldsamt nyfikna kan kolla på: hem1.passagen.se/nino9869

F-n! också. Upptäckte att jag missat i ”HÄR” länken att sätta ”target” till ”_blank” så de som just nu går in på de där sidorna ”får med sig” Passagens eländiga annonsering. Den lägger sig som en s.k. banner högst upp på sidan. [RedNot: Ska vara fixat nu så det öppnas en ny sida]

Så nu får jag sätta igång att fixa till det på aktuella HTML-sidor. Ca ett par hundra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *