Fredag

Efterlevandebestyr
Skannar några bilder från fotoalbum.

Bilen
Vår personlige bil-serviceteknikert ringde. Bilen var klar. Han hittade inget fel…

Kändes som att gå till en läkarmottagning och hämta en anhörig.

Den anhörige visade tydliga symtom på sjukdom men doktorn hittar inget. Kanske kan han inte. Beskedet blir; Jag hittar inget fel på dig så ta du och åk hem – men du – här är mitt personliga nummer – i fall att.

En väsentlig skillnad mellan besök på verkstad och vårdcentral. När de inte hittar det sjuka, på verkstaden, så kostar det inget…

Så nu ska vi köra med en bil som mjag *vet* att det finns ett fel i men  som en servicetekniker via en dator, kopplad till bilen, inte hittat – så därför finns det inte.

Tänker på tiden då jag hade SAAB V4. Åkte till SAAB-ANA i Vänersborg. Bilen gick 'konstigt'. Nåt konstigt ljud. Nåt lät liksom fel.
Verkmästaren kom, öppnade huven. Sa, slå på tändningen, gasa lite, släpp, gasa lite igen. Det är bra så.
Han vänder sig till några yngre verkstadskillar och ropar "Kom hit!", De kommer, han pekar ned i motorrummet och säger; Ser ni muttern där och bulten där? Bra. Se sedan till att det där staget blir rätt justerat. Har ni förstått? Bra.
30 minuter senare lät bilen som en kurrande katt.

Promenad
Efter att bilen vart hämtad gick jag min promenad.

Geocaching
Har ägnat en hel del tid åt en sk mysteryGPSgömma, en svår en 5 av 5. Får klura på den ett tag till. Ingen annan har lyckats lösa den, en utmaning.

Hälsoläget:
Höger knä och vänster hand är det som begränsar mest.
[04-08-005-005]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *