Mera festival

Farsan
Jag vilade så länge som möjligt.
Framemot tidiga eftermiddagen åkte vi till far och han tyckte det var en bra idé att få komma ut lite.
Vi tog oss först ut mot  Åkersbergsvägen, via klaffbron. Fick oss lite kranvatten på flaska och några goda vattendrinkar. Tittade på 'fotens' nya placering. Lite kampsportsuppvisning blev det också. Därefter vände vi och tog oss över klaffbron igen. Där träffade vi min kusinhustru och hennes barnbarn. Över Torggatan och ned till Strandgatan för en våffla med sylt å grädde samt en kopp kaffe vid Pingstkyrkans servering.
Vidare en liten bit, vände och tog oss sedan upp (österut) på Spannmålsgatan kom mned på Kungsgatan (gågatan). Gick förbi torget. Och sedan fortsatte vi tillbaka hem till far.

Mingel
Efter att vi pysslat om far och sett till att han kom i säng för lite vila, gick vi tillbaka til centrum. Kikade runt lite. Bl.a. stannande vi en stund vid korsningen Kungsgatan / Spannmålsgatan och tittade på en duktig underhållare som engagerade publiken och fick med dem att spela upp ett skådespeleri som byggdes på och blev mer och mer avancerat. Rekvisita var skickligt gjorda ballongkonstruktioner.
Nere på Strandgatan träffade vi bekanta. Vi satte oss vid Pingstkyrkans servering, igen. Snackade lite. Jag beställde och åt en räkmacka.

Tog vägen om torget tillbaka, våra bekanta skulle lyssna på Bo Kaspers Orkester. Vi tog oss tillbaka till bilen min kraft var slut. jag behövde komma hem och i säng.

Hälsoläget:
Svårt det här med att inte kunna gå längre sträckor och göra det ändå. Skulle behöva ett ställe, centralt, där man hyrde permobiler, timvis.
[01-08-010-015]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *