Dag 4 – Lugnås: Mera Geocaching

Geocaching
Idag blev det cykeln, igen, eftersom hustrun tog bilen i går och for hem.
Dagens plan var att hinna med så många gömmor som möjligt innan regnet kom. Jag cyklade till en plats där jag slutade igår och fortsatte liksom hemåt. Hittade nästan alla jag sökte efter. En var hemtagen av CO för service, fick jag veta efter ett telefonsamtal. Den andre kunde jag inte finna. Får se om jag kan locka ur CO en lite mer 'riktad' ledtråd. Kanske hinner jag med att göra ett nytt försök.

Bilder, Djur & naturbilder
Blev inga bilder idag men jag såg ett rådjur.
Inte riktigt sant. Hittade en blombild bland alla andra:
[Bild: Blomma]

Besök
Hade ställt in mig på att få besök idag på eftermiddagen. Dels skulle sonen komma och dels hustrun men bägge ställde in p.g.a. regnrisken…

Mat
Mot kvällningen cyklade ut mot E20 och samhället Lugnås. De har en Pizzeria vid E3-baren. I kiosken köpte jag en cola och i Pizzerian beställde jag en Kebabtallrik.

Hälsoläget:
Det gör attans ont i lederna och muskulaturen när läkemedelsverkan går ur kroppen.
[02-08-015-035]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *