Egentligen en ganska seg dag

Geocaching
Fick med mig hustrun ut ganska tidigt på morgonen. Det hade dykt upp en ny s.k. mysteryGPSgömma och jag var en av de första att lösa den. Vi lyckades komma iväg ganska tidigt. Det visade sig att jag missade den s.k. FTF-chansen med näst intill en hårsmån. Det var en som hade hittat den före mig, 14 minuter…
Och då letade jag i kanske 5-10 min så jag måste precis ha missat den personen (postis).
Så det fick bli en s.k. STF (Second To Find).

Hade egentligen tänkt passa på att leta upp några fler, av mig ohittade, GPSgömmor men jag orkade inte och så blev mina händer kalla.
Resten av kroppen var jag närmast svettig om…

Magen
Magen vill inte riktigt lugna ned sig. Det är inte helt bra. Vill åka och hälsa på farsan men jag håller mig ifrån han tills jag är nöjd med min mage. Ja, det var kanske att ta i. Jag har inget minne av när min mage var 'normal' senast…
Legat och vilat en hel del.

Foto
Har laddat upp batterierna till mina digitala systemkameror. Misstänker att ormarna kan dyka upp när som helst nu.

Film
Nu har hustrun och jag varit och tittat på filmen, Bäst före:
[Bild: Bäst före]
Jag hade stor behållning av den. Det enda som jag kanske irriterade mig lite på var att det var väldigt mycket fokus på att de var så elaka mot varandra – men det blev ju bra sedan.

Hälsoläget:
Ledvärken är rätt så knäckande. Det sprider sig till fler och fler leder. Får se vad jag och min VC-doktorn kan komma överens om i morgon.
[02-08-015-010]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *