Mera bildnegativarbete

Mera Bildnegativarbete

Man hittar lite små godingar:
[Bild: Dottern med nya lillebror. Början på februari 1981]
Dottern undersöker sin nya lillebror.

Våra hundar är med på många bilder. Det här är Molly:
[Bild: Molly 1989]

Följetången: Fortkörningsbot från Fuerteventura
Tog en promenad till Torpa Tips & Trav för att lämna in ett brev till Spanien. Till den myndighet eller motsvarande som dokumentet kom från.
Har skickat med ett handskrivet papper, på Engelska, om att jag inte förstår dokumentet (det Spanska språket). Jag påtalar även att jag inte begriper vad som står på www.dgt.es och så önskar jag få det hela på begriplig Engelska.

Hälsoläget:
Tycker inte att jag haft så värst mycket besvär idag. Ja i alla fall inget som sticker ut, om man nu så säger…
Doktorn på Gottfreisklinikens mottagning ville att jag skulle läsa in mig på Kroniskt trötthetssyndrom (CFS) eller myalgisk encefalomyelit (ME).
Det har jag nu gjort.
Och enligt de kriterier som finns så ska man uppfylla mins 4 av 8 om man har en nytillkommen trötthet som varar mer än sex månader.
Jag uppfyller 6 av dessa kriterier.
Det som jag är tveksamt till är ju att jag inte kan säga att min trötthet är stadigvarande. Jag har till och från varit sjukligt trött sedan 2001.
Min upplevelse är att tröttheten kommer i samband med stress (ett oförståeligt brev från Spanien t.ex.), ökad värk, felaktigt ätande (snabba kolhydrater).
Min trötthet går att vila bort, anser jag.
Och grunden till den tröttheten är att jag har obefintliga marginaler, generellt sett, p.g.a. kronisk värk och muskelspänningar.
[02-08-005-035]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *