Idag blev det en resedag.

Frukost
Idag blev det s.k. storfrukost. Sonen med flickvän kom och de hade med sig hunden Sudden. Till en början vart Sixten rädd men det blev bättre efter ett tag.

Hunden fick inte vara med i frukostätandet. Han har magproblem och är därför fastande. Katten Linus är av gammal vana så gott som helt frånvarande vid frukosten. Detta trots att han dagen till ära blev lockad med kokt fisk…

Vi övriga; Jag, Hustrun, Sonen och Flickvännen , Dottern och barnbarnen Tova och Sixten gjorde vårt bästa för att rensa bordet. Detta trots att några av oss åt sin tredje frukost…

Efteråt körde jag upp till Blåsut och där hjälpte mig mitt bonusbarns man att fixa så att vi fick barnstolar inmonterade i vår Dacia. De ska givetvis lämnas tillbaks – på måndag.

Vila
Den förestående Göteborgsresan, till ett annat av mina bonusbarn (och min dotters bästis från barndomen), krävde en utvilad Nisse så jag ursäktade mig och lade mig i sängen och där låg jag tills det var dags att resa iväg.

Mot GBG
Hann knappt komma innanför dörren till mitt bonusbarn och hennes sambo så hamnade jag i soffan med en bok Tova fått av våra värdar.

[Bild: Jag, Dexter och Tova]
Bonusbarnbarnet Dexter, jag och barnbarnet Tova

[Bild: Jag och nyaste bonusbarnbarnet]
Jag med mitt nyaste bonusbarnbarn, ett flickebarn som ännu inte fått något namn. Föräldrarna kallar henne därför för 'den'.

Värdparets patriark stod för bullbaket. En unik upplevelse. Nybakade bullar med granatäpplesylt.

Vila
Var med ett tag sedan fick jag ursäkta mig, igen. Fick låna matriarkatets säng. Där låg jag tills Tova och hustrun kom och väckte mig. Dags för återresa till Vänersborg

Hemma igen
Inte lätt att ta sig ifrån Göteborg. Lyckades med att dels missa en påfart och sedan en avfart vilket ledde till att vi hamnade ute på Hisingen, via Älvsborgsbron. Vi hittade sedan tillbaka till E6. Mörkerkörning och regn är tröttande, även för en utvilad, men allt avlöpte lugnt och fint.

Hälsoläget:
Har medicinerat mig kraftigt idag så någon värk att tala om kan jag inte skriva om. Men jag har varit trött.
[02-04-015-015]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *