Fredag i julmånaden

Mådde lite illa när jag vaknade på morgonen?

Farsan
Åkte dit för att utreda hans MedMera Bank. Som tur var ringde jag brodern och kollade hur långt han hade kommit i ärendet. hade jag inte gjort det så hade jag gjort bort mig ordentligt hos Coop's kundtjänst.

Hursomhelst, både Coop MedMera bank och ICAbank har för krångligt fakturasystem för en gamling som far. Bägge företagen gömmer fakturorna i sina reklamutskick som bl.a. innehåller rabatterbjudanden och häftena; 'coop Mersmak' respektive  'ICA Buffé'.

Min bror och jag ligger f.n. i förhandlingar med far om att efter helgerna skippa MedMera Bank helt och endast ha kvar medlemsskapet i coop. Samt se till att han får faktura från ICA i stället för att som nu betala in i förskott.

Fixade lite med överföringar i samband med julklappar.

Pratade lite med fars favoritpersonal om farsans medicinering. Jag och de är överens om att han ska ha så lite stående värktabletter det nu bara går (de han har nu är förstoppande) och endast ha den vid behov. Far verkar vara med på arrangemanget.

AfterWork
Vi, hustrun och jag, startade en trevlig afterwork men jag fick avbryta. Jag mådde inte bra. Egentligen har jag inte mått bra sedan start under gårdagen men nu blev det liksom värre.
Hustrun sa: "Slutar du dricka öl, ja då är du riktigt ordentligt sjuk.". Sannolikt har hon rätt…

Vardagshjältar
Gjorde iordning mig för sängen men fastnade i programmet Vardagshjältar. Kan inte släppa tankarna på främst killen som blev insläpad i ett Björnide och Göteborgstanten som lyckades avstyra en extremt brutal misshandel, i en spårvagn, och jag tänker speciellt på de som var i vagnen och låtsades som inget och vägrade lyssna på tantens rop om att de skulle hjälpa till – hoppas de skämmer ögonen ur sig, flera gånger om (de borde bötfällas).
Deras (o)insats ska ju givetvis ställas mot den pojk, och de andra kamraterna, som var med och lyckades locka ut björnen ur idet och sedan slog den ene av dem på björnen med sina skidstavar. Denna distraktion gjorde att killen som blev indragen i idet kunde ta sig ut och så blev väl björnen överväldigad av förvirring så den stack.

Hälsoläget:
Inget vidare. En vänsteraxel som tidigare inte klagat är nu förbannad – utöver allt det andra och så lägger vi till ett diffust men mycket kännbart 'må-dåligt'.
[03-05-015-015]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *