Kontrollerad värkdag

sömn; skitjobbigt. Smärta i vä ljumske som strålade åt alla håll så fort jag rörde på mig. Var uppe ca kl 05-06 och tog en dos extramedicin. Nu på vakna morgonen känns det ganska ok men planen är att ligga lågt idag och att nöja mig med en liten promenad på plant underlag.

Holken
Hon har börjat böka mer nu och liksom göra större utrymme….

Innedag
Har blivit mycket inne idag för jag har haft förfärlig värk / smärta i några dagar nu (överansträngning). Jag har varit ute i naturen för mycket…

Så jag har tillbringat min upptid till att försöka få till det att få fågelholkskameran kopplad på så vis att den kan bli publik. Jag har en s.k. slug egentligen en NSLUG som unslung:ad. I den håller jag på att installera openwrt och via den modulen få drivrutinen för USB-videofångaren EasyCAP D60 installerad i slugen. Kan jag sedan få till det med att få en videoström som lägger en 'bild' som uppdateras ca 25 ggr / sek på den webservern jag har installerad i slugen så kan det kanske bli möjligt att titta på utvecklingen i holken den vägen.

Men det verkar vara oerhört bökigt och jag vet inte om jag mäktar med det.
Varför köpte jag inte en Webbkamera med inbyggd webbserver, i färg?

Naturbesök
Jag gjorde ett kort besök i naturen idag – skönt!

Hälsoläget:
Har tagit det väldigt försiktigt idag. I morgon ska jag börja med ett nytt QiGong-schema som jag lagt upp. Det ska jag göra det första jag gör när jag stiger upp på morgonen. Tanken är att det ska byggas vidare i takt med att jag får den förväntade ökade positiva energin..
[03-06-020-005]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *